Kresten Schultz Jørgensen anbefaler

KULTUANBEFALING Kresten Schultz Jørgensen kan godt lide en klassiker. Han føler sig genkendt i serien Mad Men og har tygget sig igennem flere af de største litterære værker.

Jeg er normalt at finde med min hustru i Det Kongelige Teater mange, mange gange i sæsonen. Vi går efter ballet, skuespil og opera. Det og andre teaterbesøg har der jo desværre ikke været meget af det seneste år, og jeg kan virkelig mærke savnet. Men vi nåede med børnene den vidunderlige ’Robin Hood’ på Folketeatret og en del i biografen, da det var muligt. ’Druk’  var en oplevelse, og det samme var ’Retfærdighedens Ryttere’. Og ja, så ser jeg fra sofaen gode serier med min kone. Lige nu genser vi alle syv sæsoner af ’Mad Men’ for tredje gang på 10 år. Jeg føler mig genkendt. Det er det bedste tv, nogensinde. 

Jeg tilbringer mange kilometer på asfalt og i skoven, og jeg har gerne en podcast med. Jeg er blandt andet en trofast lytter af Lars Mogensen i ’Borgen Unplugged’. Og så går jeg temmelig meget op i at lave og vedligeholde OXY’s egne spillelister. Favoritten er lige nu ’OXY6’, der er amerikansk Westcoast fra 1970’erne. Egentlig var det meningen, at jeg skulle have hørt ’Thomas Dybdahl’ i Vega op til jul, men den måtte jo aflyses. Det er ellers en tradition med min hustru, så jeg glæder mig allerede til næste år.

Login