Mandag Morgens 10 mest læste historier i 2012

Fik du læst alle Mandag Morgens tophistorier i det forgangne år? Vi har samlet de 10 mest læste historier på mm.dk i hele 2012, så du kan læse eller genlæse dem her.

Vi ser frem til at tage hul på det nye år og ønsker alle vores læsere og samarbejdspartnere en rigtig god jul og et godt nytår. Næste nummer af månedsmagasinet Navigation udkommer d. 7. januar. Her vil vi bl.a. kigge frem på de største udfordringer og muligheder i 2013.

Tophistorier i 2012:

  1. "Løftebruds-regeringen" er en myte
    Debatten om regeringens talrige løftebrud skyder langt ved siden af målet - Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal har fået gennemført langt flere af deres forslag, end mediedebatten giver indtryk af.
  2. De offentligt ansatte fører i produktivitetsræset
    Læger, pædagoger og andre velfærdsansatte er langt mere effektive, end det fremgår af den brede offentlige debat. Den offentlige sektors produktivitetsudvikling er langt højere end i det private, viser en ny opgørelse. Danmarks fire største byer går forrest med effektivisering og omlægning af velfærden.
  3. Små og store synder
    De store mediehuse har spillet en afgørende rolle i den hårde kampagne imod Uffe Elbæk, der forleden kulminerede med hans afgang. De kan også have haft en økonomisk interesse i at give taletid til Elbæks kritikere.
  4. Uddannelser skaber ikke innovationskraft
    Idéer og handlekraft er grundkompetencer på fremtidens arbejdsmarked, men danske uddannelser belønner ikke nytænkere. Der er blevet skabt en falsk modsætning mellem innovation og kernefaglighed, siger eksperter.
  5. Hvad kommer efter dagbladene?
    Idéer og handlekraft er grundkompetencer på fremtidens arbejdsmarked, men danske uddannelser belønner ikke nytænkere. Der er blevet skabt en falsk modsætning mellem innovation og kernefaglighed, siger eksperter.
  6. Derfor kan Danmark ikke regeres
    For to år siden var det  Løkke, der rutinemæssigt blev udråbt til en katastrofe af kommentatorerne. I dag er det Thorning. Har Danmark virkelig pådraget sig to inkompetente regeringschefer i træk? Nej, svaret er, at præmisserne for politisk lederskab har ændret sig og gjort det umuligt at regere.
  7. Robert og Carina er kun toppen af isbjerget
    Der venter regeringen en enorm opgave med den kommende kontanthjælpsreform. En stribe nye analyser viser, at den nuværende indsats halter gevaldigt. Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) erkender, at der er et massivt behov for reformer.
  8. Kolding viser vej: fra velfærd til selvværd
    Ny socialpolitik i Kolding Kommune sigter på at gøre de svageste borgere i stand til at klare sig uden kommunens hjælp. Der er tale om et nyt menneskesyn, forklarer socialudvalgsformanden.
  9. Solcelleindgreb kan koste 2.600 job
    Klimaminister Martin Lidegaards varslede indgreb mod solceller kan koste op til 2.600 arbejdspladser. Det sker et halvt år efter, at regeringen afsatte 5-6 milliarder kr. til at skabe knap 5.000 grønne job.
  10. År nul i telebranchen
    Mobilbranchens etablerede spillere risikerer at blive blæst omkuld af den digitale revolution. De har brug for at udvikle helt nye forretningsmodeller. Mandag Morgen tegner konturerne af fremtidens mobilmarked og giver fem bud på en ny forretningsmodel.

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu