Medarbejder med vilje

Velfærden er under forandring. Vi går fra en forståelse af, at velfærd er den service det offentlige leverer til borgerne til en forståelse af, at velfærd er noget vi skaber i fællesskab. Det stiller nye krav til de medarbejdere, der arbejder med velfærd, både i offentlig, privat og tredje sektor. Og det stiller nye krav…

Velfærden er under forandring. Vi går fra en forståelse af, at velfærd er den service det offentlige leverer til borgerne til en forståelse af, at velfærd er noget vi skaber i fællesskab. Det stiller nye krav til de medarbejdere, der arbejder med velfærd, både i offentlig, privat og tredje sektor. Og det stiller nye krav til den måde vi uddanner, ansætter, organiserer og sætter rammer for velfærden.

Derfor har Mandag Morgen sammen med en række kommuner, uddannelsesinstitutioner og faglige, interesse- og frivillige organisationer taget initiativ til projektet ?Medarbejderroller i fremtidens velfærdssamfund.

Projektet har diskuteret de udfordringer, som medarbejdere står overfor, og eksempler på medarbejdere, der allerede nu løser deres opgaver på nye måder. Publikationen Medarbejder med vilje viser de gode eksempler, og præsenterer en række greb og metoder, som kan bruges til at arbejde med de nye medarbejderroller.

God læselyst.

 

Hent PDF

Forrige artikel Leder på kanten Leder på kanten Næste artikel Omsorgsmålingen Omsorgsmålingen