Velfærdens Innovationsdag

Danmarks største konference om velfærdsinnovation

Tilmelding | Få mest ud af dagen | Løsningsgalleri | Partnere | Udstillere | Program | Det praktiske

Velfærdens arbejdsgange og organisering forandrer sig i hastigt tempo. Nye teknologier, data i hidtil usete mængder og en forandret forståelse af servicebegrebet stiller krav om nye kompetencer hos ledere, medarbejdere og os alle som borgere.

Den 25. januar byder Mandag Morgen sammen med bl.a. Københavns Kommune og VIA University College velkommen til Velfærdens Innovationsdag 2018.  

For niende år i træk samler vi flere end 1000 af velfærdens frontløbere og rejser spørgsmålet om, hvordan vi bedst ruster velfærdsmedarbejdere og -ledere til et velfærdssamfund i rivende udvikling – og hvordan vi styrer alle sikkert igennem.

Hvad kan jeg opleve?

Som deltager på dagen kan du opleve et program, der blandt andet kommer til at bestå af fælles oplæg i plenum, temasessioner om en bred vifte af emner, et løsningsgalleri med ildsjæle, der hele tiden udvikler og forbedrer velfærdssamfundet, og et udstillingsområde, der fungerer som markedsplads for de mest innovative velfærdsløsninger.

Samtidig kan du dele idéer og udveksle visitkort med velfærdsledere og udviklingsansvarlige fra offentlig, privat og frivillig sektor. 

Tilmeld dig Velfærdens Innovationsdag 2018

Praktisk information

Tid: 25. januar 2018 kl. 8.30-17.30.

Sted: Øksnehallen, København. Du kan få hjælp til at finde vej til Øksnehallen her

Vil du vide mere? Du kan finde mere information om bl.a. partnere, udstillere, Løsningsgalleri i menuen øverst.   

Grupperabat

Deltager du sammen med dine kolleger og er I en gruppe på fem eller flere, får I rabat på billetten. Du kan købe billet til dig og dine kolleger her.

Om Velfærdens Innovationsdag

Velfærdens Innovationsdag er Danmarks største konference om velfærdsinnovation. Her mødes velfærdsledere fra offentlige, private og frivillige organisationer hvert år for at dele deres erfaringer, løsninger og idéer med hinanden. Målet er, at vi sammen kan udvikle velfærdssamfundet i en innovativ, bedre og mere bæredygtig retning.

Du kan følge med i udviklingen af dagen her på siden, på Facebook og på Twitter under hashtagget #VI2018.

I videoen nedenfor kan du høre mere eller genopleve nogle af højdepunkterne fra Velfærdens Innovationsdag 2017.