Techtendenser af 
Peter Hesseldahl

B&O vil sælge luksus i metaverset

B&O sælger ”tidløs luksus”, men de er også nødt til at følge med tiden, for elektronik og digitalt indhold ændrer sig hastigt – og det er sket før, at den danske producent ikke helt kunne følge med i de nye strømninger. Nu satser B&O på at sælge rent digitale genstande til brug i metaverset.

Metaverset og Web3, den blockchain-baserede infrastruktur til at betale, udveksle og opbevare digitale værdigenstande, vil formentlig ændre hardware og software lige så radikalt som overgangen fra cd’er til streaming. 

Præcis hvad det indebærer, er langt fra klart, men for en virksomhed, der som B&O formidler digitalt indhold, er det ikke nok at vente og se. 

Over de seneste par måneder er B&O lidt diskret begyndt at udbyde en helt ny type produkter rettet mod metaverset og Web3. De bygger på en forretningsmodel, der er meget anderledes end hidtil – og som formentlig virker lettere uforståelig for de fleste forbrugere:
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024