Highlights fra debatten om Europas grønne fremtid

Eksperter, politikere, erhvervsfolk og civilsamfund debatterede ivrigt vejen frem for et grønnere Europa, da Mandag Morgen i samarbejde med COWI inviterede til debat 27. maj 2024. Vi har samlet en række højdepunkter fra debatten i to korte videoer.

Emma Brethvad Sunesen

Er det klogt at investere i brint? Hvordan skaber vi stabilitet omkring de grønne investeringer i EU? Og kan vi fastholde Europas konkurrenceevne samtidig med, at vi iklæder os den grønne førertrøje?

Det diskuterede eksperter, politikere og erhvervsfolk hos Mandag Morgen den 27. maj under to uger før valget til Europa-Parlamentet. Arrangementet var støttet af COWI, som dog ikke har haft indflydelse på indholdet.

Se højdepunkter fra debatten i videoerne nedenfor.

 

Højdepunkter fra ekspertpanelet, der bestod af Ditto Brasso Sørensen, senioranalytiker for Tænketanken Europa; Morten Helveg Petersen, afgående MEP'er for Radikale; Troels Ranis, vicedirektør for DI Energi; og Bjarke Møller, direktør for Rådet for Grøn Omstilling. 

Kilde: Mandag Morgen

 

 

Highlights fra politikerpanelet, der bestod af Rasmus Nordquist, SF; Bergur Løkke Rasmussen, Moderaterne; Anders Vistisen, Dansk Folkeparti; og Anne-Sofie Sadolin Henningsen, Radikale.  

Kilde: Mandag Morgen

Omtalte personer

Morten Helveg Petersen

MEP (R)
cand.polit. (Københavns Uni. 1992)

Bjarke Møller

Direktør, Rådet for Grøn Omstilling
executive leadership (Columbia Uni. 2014)

Anders Vistisen

MEP (DF)
cand.jur. (Aarhus Uni. 2013)


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024