Kommentar af 
Lars Jannick Johansen

10 trends for sociale investeringer i 2021

KOMMENTAR Det er svært at spå, især om en fremtid præget af coronakrisens uforudsigelige dønninger. Den Sociale Kapitalfond vover alligevel pelsen og giver her 10 uvidenskabelige men dog kvalificerede bud på trends, der vil kendetegne markedet for sociale impact-investeringer i 2021.

Listen er ikke udtryk for, hvad vi nødvendigvis mener er godt eller skidt, ej heller for nogen officiel holdning fra Den Sociale Kapitalfond.

Lars Jannick Johansen
Stifter og ledende partner i Den Sociale Kapitalfond Invest

Hvor bevæger impact investing-markedet sig hen? Hvilke trends aner vi i horisonten, og hvilke tendenser fra verden omkring os vil slå igennem i Danmark og Norden i den kommende tid? Og ikke mindst: Hvilke bevægelser kan vi selv skabe i arbejdet med at udnytte muligheder og overkomme udfordringer for sociale impact-investeringer?

Det er spørgsmål, som i forskellige varianter altid har været en fast del af de interne diskussioner i de 10 år, Den Sociale Kapitalfond har eksisteret: over frokostbuffeten (dengang, før covid-19, hvor vi kunne samles om sådan en), til Teams-møderne og i partnergruppen og bestyrelsen.

Og efter et vildt corona-år gik der her ved årets begyndelse for alvor sport i at komme med forudsigelser om, hvordan markedet for effektinvesteringer vil udvikle sig: Efter 2020, hvem tør så spå om 2021?
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024