Andreas Hjorth Frederiksen ny projektdirektør hos Mandag Morgen

Andreas Hjorth Frederiksen kommer fra en stilling som programchef i Egmont Fonden.

Tænketanken Mandag Morgen får ny projektdirektør fra 1. december. Det bliver den 41-årige programchef i Egmont Fonden, Andreas Hjorth Frederiksen. Han afløser Rasmus Grue Christensen, der overtog jobbet som direktør for Dansk Blindesamfund den 1. september.

Andreas Hjorth Frederiksen har kun været i Egmont Fonden et år, men han har en lang karriere og erfaring med sig, som afspejler et særdeles stærkt og passioneret samfundsengagement.

I Egmont Fonden har han i særlig grad arbejdet med børne- og skoleområdet. For seks år siden søsatte han udviklingsbureauet Social+, som bl.a. søsatte 21 helt nye velfærdsinitiativer i samarbejde med organisationer, fonde, kommuner og sociale iværksættere.

Han har tidligere været direktør for Københavns Projekthus (KPH). Før det var han teamchef i Socialt Udviklingscenter (SUS) og karrieren har også bragt ham forbi at være projektleder i Red Barnet, udviklingskonsulent og medstifter af Frivillig.Job.dk og projektleder i Ungdommens Røde Kors.

Han er oprindeligt uddannet cand.mag. i historie og minoritetsstudier.

"Tænketanken Mandag Morgen er inde i en rigtig god udvikling, som Andreas Hjorth Frederiksen nu skal arbejde videre med. Vi har fra foråret i år lagt en strategi, som understreger det særpræg for stærkt engagement i at medvirke til at finde løsninger på samfundets store spørgsmål og udfordringer, som er Mandag Morgens DNA. Hvad enten det handler om virksomhedernes udfordring med digital transformation, den offentlige sektors fornyelse, organisationernes fremtidige rolle eller nytænkning af civilsamfundet vigtige funktioner," siger Mandag Morgens direktør og chefredaktør Lisbeth Knudsen.

Forrige artikel Fremtiden er eksponentiel – du må hellere få det lært Fremtiden er eksponentiel – du må hellere få det lært Næste artikel Formand for ekspertgruppe: Trepartsaftale bør kun være startskuddet Formand for ekspertgruppe: Trepartsaftale bør kun være startskuddet