Anne Marie Kindberg bliver ny direktør for Nordens største politiske mediehus

Bestyrelsen for Alrow Media har med virkning 1. august 2024 ansat den 43-årige Anne Marie Kindberg som ny administrerende direktør. Alrow Media udgiver det politiske medie Altinget i de tre skandinaviske lande samt Ugebrevet Mandag Morgen i Danmark med tilhørende tænketank.

Anne Marie Kindberg har senest været kommerciel direktør i den skandinaviske, digitale bank Lunar. Tidligere var hun bl.a. drifts- og markedsføringsdirektør i Microsoft Danmark.

Om udnævnelsen til koncernchef for Alrow Media siger selskabets bestyrelsesformand og ejer Rasmus Nielsen:

“Anne Marie Kindberg har siddet i bestyrelsen det seneste halvandet år, og fra det samarbejde kender vi hendes kommercielle tæft, stærke digitale forståelse, høje energiniveau og positive livssyn. Og hun ved, hvad hun går ind til: En bredt respekteret, publicistisk virksomhed med en voksende kundebase og specialiserede vidensmedarbejdere, der har mod på meget mere innovation og vækst i de kommende år. Hun får til opgave at øge væksten og indtjeningsevnen i Skandinavien, udvikle Ugebrevet Mandag Morgen, genrejse vores annonceomsætning, udvikle strategien for brug af kunstig intelligens samt fortsætte den europæiske udvidelse med vores koncept for nichemedier,” forklarer Rasmus Nielsen.

Skiftet til mediebranchen er selvfølgelig nyt, men det føles alligevel lidt som at komme hjem. Jeg har altid haft en stærk samfundsinteresse, og muligheden for at hjælpe med at sikre neutral politisk formidling på tværs af de nordiske lande er en gave. 

Anne Marie Kindberg
Kommende koncernchef for Alrow Media

Anne Marie Kindbergs særlige interesse for politik og samfundsforhold skyldes ikke kun, at hun er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet i 2006. Hun er vokset op i et politisk hjem, og hun fortæller selv om sit skifte:

“Skiftet til mediebranchen er selvfølgelig nyt, men det føles alligevel lidt som at komme hjem. Jeg har altid haft en stærk samfundsinteresse, og muligheden for at hjælpe med at sikre neutral politisk formidling på tværs af de nordiske lande er en gave. Alrow Media er samtidig en virksomhed i vækst - på tværs af medieudgivelser og tænketank - og det gør kun opgaven mere spændende. Jeg glæder mig til at bidrage til at drive selskabet mod yderligere ekspansion i de kommende år.”

Hun vil få et tæt samarbejde med Rasmus Nielsen, der som arbejdende bestyrelsesformand har en aktiv rolle i den virksomhed, han startede for snart 25 år siden.

Anne Marie Kindberg afløser Christoph Nørgaard, der har været koncernchef siden 2019.

Omtalte personer

Rasmus Nielsen

Formand for Alrow Media, udgiver af Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt Mandag Morgen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

Christoph Nørgaard

Afgående administrerende direktør, Alrow Media
M.sc. i international business (Aarhus Uni.)

Anne Marie Kindberg

Kommende koncernchef, Alrow Media (1/8-24), afgående kommerciel direktør, Lunar
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2006)


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024