Der er store sprækker af lys i en ellers mørk ledelsestid 

Laura Storm er optaget af døden og af det at give slip. Det kan lyde ret voldsomt, når vi taler om ledelse, og det er faktisk det, vi gør her. Hun er en af verdens førende ’thought leaders’ inden for regenerativ ledelse og mener, det er tid til at gå døden i møde for at lukke noget nyt ind.

Stine Bjerre Herdel

Laura Storms brune læderstøvler er plantet oven på en træstub, som til lejligheden er stillet frem. Stubben vrikker lidt under hende, mens hun taler og kigger rundt på de knap 200 ledere fra virksomheder, kommuner og faglige organisationer, der er mødt frem i praktisk, varmt tøj for at deltage i dagens arrangement 'Naturlig ledelse', arrangeret af Krifas Videncenter for God Arbejdslyst 

Hvis du allerede selv mærker dit indre gøglerbarometer slå over i klingklang, vil jeg opfordre dig til at ignorere det et øjeblik og læse videre. Også selv om ordene biologi, natur og ledelse står i samme sætning.  

”Det er faktisk meget rørende at stå her foran jer alle sammen i dag. For efter mange år er det, som om der er noget, der er ved at ændre sig,” siger Laura Storm. 

Selvfølgelig foregår det hele udenfor. Vi befinder os på en åben plads i overgangen mellem by og skov, nærmere betegnet Trailcenter Silkeborg, som er samlingssted for områdets natursportsentusiaster. Dagen er indhyllet i en let røg fra et stort bål, der brænder i baggrunden.  




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu