Erik Jacobsen: "Når der er krise, skal jeg være til stede"

Mandag Morgen har interviewet fem danske topchefer om deres største ledelsesmæssige udfordringer. I løbet af denne uge kan du hver dag se et nyt interview på mm.dk.

Du finder alle portrætter og interview med topledere og CEO’er i Leadership Lounge.

Mandag Morgen har interviewet teaterchef på Det Kongelige Teater Erik Jacobsen om hans største ledelsesmæssige udfordringer. Mød flere topledere og se nye interview hver dag i denne uge i Leadership Lounge.

Kunst og økonomi kan være svært forenelige størrelser, og Erik Jacobsen er toplederen, der skal sikre såvel anmelderroser som revisorgodkendelser til Danmarks nationalscene, Det Kongelige Teater.

Han tiltrådte som teaterchef i 2008, men de seneste fire år har dramaerne ikke alene udspillet sig på de skrå brædder. I stedet har virksomheden været hjemsøgt af en række penible personalesager, mistillid blandt medarbejderne og en usikker økonomi.

Men hvordan vil Erik Jacobsen bringe teateret ind på en mere stabil kurs? Mandag Morgen har interviewet teaterchefen om hans største ledelsesmæssige udfordringer.

Se også toplederinterviewene med adm. direktør i Royal Copenhagen Mads Ryder, generaldirektør i DR, Maria Rørbye Rønn, adm. direktør i Fritz Hansen Jacob Holm og direktør i Muuto Kristian Byrge.

Forrige artikel Bestyrelser forsikrer sig mod skuffede investorer Næste artikel Højhastighedstog giver miljøgevinst for milliarder men udfordrer SAS