Her er 100 bæredygtige løsninger

2016-udgaven af rapporten Sustainia100, der samler 100 bæredygtige løsninger fra over 100 lande er klar. Kataloget viser blandt andet, hvordan den store grønne omstilling kan gennemføres nedefra og op.

Mens centrale politiske og økonomiske beslutningstagere står foran vigtige beslutninger i forhold til finansieringen og implementeringen af al den vedvarende energi, der skal producere fremtidens grønne strøm, er virksomheder, byer og borgere verden over allerede i færd med at ’disrupte’ det elektricitetssystem, vi kender i dag.

Det fremgår af den globale kortlægning af bæredygtige løsninger fra hele verden, som arrangørerne af 3GF har bedt Mandag Morgen-firmaet Sustainia om at fremlægge tirsdag den 7. juni. Blandt de 100 løsninger i årets udgave af publikationen ”Sustainia100”, der alle kandiderer til at vinde The Sustainia Award 2016, er der en stribe projekter, som anskueliggør, hvilke forandringer elektricitetssystemerne står over for.

2016-udgaven af Sustainia100 samler 100 bæredygtige løsninger fra over 100 lande. Fælles for Sustainia-projekterne er, at de allerede nu skaber store indtægter eller grundlæggende samfundsforandringer rundt omkring i verden. Kataloget viser blandt andet, hvordan den store grønne omstilling kan gennemføres nedefra og op.

LÆS OGSÅ: Den elektriske revolution 2.0

Hent PDF

Forrige artikel Sundhedsvæsenet – ifølge danskerne Sundhedsvæsenet – ifølge danskerne Næste artikel En velfærd der kan bære En velfærd der kan bære