Så jobparate er ikke-vestlige indvandrere i din kommune

LG Insight har for Mandag Morgen undersøgt, hvor tæt på - eller langt fra - ikke-vestlige indvandrere i år 2015 var på at træde ind på arbejdsmarkedet. I vores interaktive grafik kan du få overblik over, hvordan fordelingen ser ud i de enkelte kommuner landet over.

Hvor langt fra et job på det danske arbejdsmarked er indvandrere fra ikke-vestlige lande i de enkelte kommuner? Det spørgsmål har analyse- og rådgivningsfirmaet LG Insight undersøgt for Mandag Morgen.

Her kan du se, hvor langt gruppen af indvandrere fra ikke-vestlige lande på offentlig forsørgelse i de enkelte kommuner er fra det ordinære arbejdsmarked.

LG Insight har opdelt gruppen af ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse i hver kommune i flere kategorier, der spænder fra jobparate til en gruppe af indvandrere, der formodentlig aldrig kommer til at sætte deres fod på arbejdsmarkedet. De er permanent uden for arbejdsstyrken. Det gælder blandt andet personer, der er tilkendt førtidspension i løbet af de seneste 12 måneder.

Login