”Jeg kunne godt tænke mig at gøre op med de dygtige røvhuller”

LEDELSE DER LYKKES: Han har vundet en pris som den bedste leder i sin branche, fordi han skaber flotte resultater, stærke kulturer og samtidig har sine medarbejdere med sig. Andreas Marckmann Andreassen får ros for at være ydmyg over for ledelse som fag og for at gøre sig umage for at opfylde sine medarbejderes drømme.

Foto: Jonas Pryner
Stine Bjerre Herdel

Andreas Marckmann Andreassen modtog i går aftes prisen som 'Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen', der uddeles af Dansk Journalistforbund - Medier & kommunikation. Prisen gives til en leder, der har "markeret sig med økonomisk, strategisk eller organisatorisk succes, og som fremstår som et forbillede for andre ledere i branchen"

Ledelse der lykkes

I serien her interviewer vi ledere, der på den ene eller den anden måde er lykkes med at rykke ledelsesfaget. Det handler ikke om at jagte det perfekte – men om at finde inspirationen og læringen. Du kan finde hele serien her

På Mandag Morgen har vi fået lov til at stille Andreas Marckmann Andreassen en flok spørgsmål om, hvordan han griber ledelse an på en måde, der åbenbart er så vellykket, at den bør belønnes med en pris.

Du bliver i talen fra juryen fremhævet for at ”tage ledelse alvorligt”. Hvad betyder det? Og hvordan gør du det?

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu