Julehilsen fra Steen Hildebrandt

Ledelsesprofessor Steen Hildebrandt har flittigt beskrevet, analyseret og diskuteret FN's 17 verdensmål i sine indlæg i Ugebrevet Mandag Morgen. Nu er en række af de bedste indlæg samlet i hæftet 'Verdensmålene - det vigtigste punkt på dagsordenen!'. Læs hans julehilsen, og hent hæftet her.

Steen Hildebrandt

I publikationen 'Verdensmålene – det vigtigste punkt på dagsordenen' har jeg samlet et antal indlæg, som jeg har skrevet i Mandag Morgen.

Verdensmålene – FN’s 17 mål for en bæredygtig global udvikling – repræsenterer først og fremmest et håb og vilje til en bedre verden for vore børn og børnebørn. Men der er ingen grund til at skjule, at der også er alvorlige trusler og katastrofer i sigte. Vi skal være realistiske og se både mulighederne og truslerne.

Fakta

Verdensmålene kommer os alle ved, og det er min fornemmelse, at disse 17 overskrifter og temaer er ved – med hastige skridt – at blive en vigtig dagsorden i mange virksomheder, forvaltninger, byråd, civilsamfundsorganisationer mm.

Jeg tror, at vi alle skal gribe verdensmålene som noget positivt og se dem som en del af en ny dagsorden for lande, kommuner, virksomheder og familier. Med dette hæfte om verdensmålene ønsker jeg alle en glædelig jul og et velsignet nytår.

Frederiksberg, december 2018

 – Steen Hildebrandt

Hent hæftet som pdf (gratis) – trykt version kan købes på 17verdensmål.dk


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu