Louis Nielsen-topchef: ”Jeg tror slet ikke, jeg kan finde ud af at være snobbet”

Social intelligens i ledelsesteamet er en af topchefen Mads Nygaards vigtigste ledelsesgreb, og så stiller han gerne op til gøgl og gak foran alle medarbejderne. For hos Louis Nielsen skal ingen være mere værd end andre, heller ikke topchefen. Og det er måske en af årsagerne til, at priserne regner ned over optikerkæden

Der begynder at være trangt på væggen på Mads Nygaards (th.) kontor på grund af alle de diplomer,
der vidner om priser, som både han selv og Louis Nielsen har vundet for god ledelse og for at være en god arbejdsplads. I artiklen sætter han ord på den ledelsesstil, der ligger bag.
Der begynder at være trangt på væggen på Mads Nygaards (th.) kontor på grund af alle de diplomer, der vidner om priser, som både han selv og Louis Nielsen har vundet for god ledelse og for at være en god arbejdsplads. I artiklen sætter han ord på den ledelsesstil, der ligger bag.Foto: Cathrine Ertmann
Stine Bjerre Herdel

LEDELSE, DER LYKKES: Det er ikke helt nemt at få den administrerende direktør i optikerkæden Louis Nielsen, Mads Nygaard, til at sætte ord på, hvad der gør, at han tilsyneladende er en uhyre populær leder.

Noget af det handler om god, gammeldags, jysk beskedenhed, og så handler det nok også om, at Mads Nygaard langt hen ad vejen bare er den, han er, både som leder og menneske. Så det er ikke altid nemt for ham at sætte ledelsesstrategiske tanker på det, han gør og opnår. 

Fakta

I serien her interviewer vi ledere, der på den ene eller den anden måde er lykkes med at rykke ledelsesfaget. Det handler ikke om at jagte det perfekte – men om at finde inspirationen og læringen. Du kan finde hele serien her. 

Det, han opnår, taler ellers sit eget tydelige sprog. For der begynder ganske enkelt at være trangt på væggen på Mads Nygaards kontor på grund af alle de diplomer, der vidner om priser, som både han selv og Louis Nielsen har vundet.
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024