Mandag Morgen søger skrivende redaktør

FRA VORES EGEN VERDEN Her kan du sætte dagsorden med journalistik, der giver ny viden og holder mere end et nyhedsdøgn.

Vi søger en erfaren og analytisk stærk journalist, der kan være med til at løfte og udvikle Mandag Morgens journalistik på mm.dk, i ugebrevet og i vores mailbriefs. Du er enten en dygtig redaktør, der ikke kan lade være med at skrive (eller savner at gøre det). Eller du er en velskrivende journalist, der ønsker mere ansvar.

Du er vant til at udfordre præmissen, gå i dybden med fakta og beskrive nye sammenhænge. På Mandag Morgen kan du dyrke din analytiske side, din nysgerrighed og din kritiske sans. Vi har lovet vores i forvejen kloge læsere, at de bliver endnu klogere af at læse Mandag Morgen. Derfor er dine vigtigste kompetencer i dette job, at du har evnen og viljen til at arbejde systematisk med journalistik, der bygger på nuanceret viden, grundighed og originalitet.

Vi forventer, at du er skarp på de aktuelle dagsordner og forstår betydningen af timing for en histories gennemslagskraft. Du henter ikke din energi i at dække begivenheder eller skrive hurtige nyheder, men i at se det nye i tidens vigtigste dagsordner.

Login