Mandag Morgens chefredaktør fratræder sin stilling

Bjarke Møller, der har været chefredaktør på Mandag Morgen siden april 2008, har besluttet sig for at søge nye udfordringer.

Han fratræder sin stilling som ansvarshavende chefredaktør på Mandag Morgen og er efter gensidig aftale med Mandag Morgens ejer og udgiver, Erik Rasmussen, blevet fristillet med virkning fra 1. november 2013.

I sin tid som chefredaktør iværksatte Bjarke Møller en række ændringer i fornyelsen af Mandag Morgens medie, der journalistisk intensiverede jagten på nye løsninger på samfundets største udfordringer. Tænketankens medie har under Bjarke Møllers ledelse også lavet en større digital omstilling, der i august 2012 indebar, at Mandag Morgen gik over til digital udgave af ugebrevet og daglige analyser på mm.dk.

”Bjarke Møller har været en dygtig, initiativrig og hårdt arbejdende chefredaktør, der har været et stort aktiv for Mandag Morgen, siden han kom til huset i 2007. Vi har haft et inspirerende og godt samarbejde, men jeg respekterer selvfølgelig også, at han har lyst til at prøve nye udfordringer,” udtaler Erik Rasmussen, der overtager posten som ansvarshavende chefredaktør.

Det er blevet aftalt, at Bjarke Møller fremover vil være tilknyttet Huset Mandag Morgen, og herunder på freelancebasis indgå i nogle af de mange projekter, som Mandag Morgen løser for eksterne kunder.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu