Natteravnenes gyldne æra

LEDELSE Et fuldt år i karantænetilstand har betydet, at de mennesker, som er bedst til at løse deres arbejdsopgaver sidst på dagen, har gyldne tider. Men hvis man har hang til at arbejde på skæve tidspunkter, er det en god idé at fortælle sine kolleger om det.

Krithika Varagur
The Wall Street Journal

Christopher Gang startede i april 2020 som softwareingeniør i startup-virksomheden Cured, der udbyder teknologiske løsninger inden for sundhedssektoren. Siden han læste på universitetet, har Christopher været mest koncentreret og leveret sine bedste præstationer sent om aftenen. Da han startede i sit nye job, som ikke krævede, at han fysisk mødte ind på et kontor, tog han sin arbejdsmæssige døgnrytme til sig for første gang i sit professionelle liv.

”Jeg arbejder allerbedst omkring klokken 2 eller 3 om morgenen, men hvis jeg kommer ind i et godt arbejdsflow, arbejder jeg igennem til klokken 6 eller 7,” siger 24-årige Christopher, som bor i Dallas. Han sagde dog ikke noget til nogen om sine natteravnetendenser de første tre måneder af sin ansættelse.

Login