Netflix' CEO: “Der er ingen positive aspekter ved at arbejde hjemmefra”

LEDELSE Reed Hastings, Netflix’ grundlægger og topchef, fortæller i en ny bog om en virksomhedskultur, der er benhård og helt åben. Han forklarer sine tanker i dette interview, hvor han skyder fordelene ved distancearbejde ned og sammenligner sine ansatte med elitesportsudøvere.

Af Joe Flint,
Wall Street Journal

Som grundlægger af og nu med-administrerende direktør for Netflix har Reed Hastings været stærkt medvirkende til en markant forandring af såvel vores tv-vaner som hele måden, underholdningsindustrien arbejder på.  

Allerede da Hastings i 1997 lancerede Netflix som en filmudlejningstjeneste sammen med Marc Rudolph, så han meget tydeligt for sig, at internettet var dér, hvor distributionen skulle finde sted. Med indhold, der i første omgang bestod af gamle film og tv-shows, som de forskellige Hollywood-studier og tv-stationer meget gerne ville af med, og senere egenproducerede serier som ’House of Cards’ og ’Stranger Things’, nærmer den gigantiske streamingtjeneste sig i dag 200 millioner abonnenter over hele verden.

Login