Nykredit er nu billigst på realkredit, og konkurrenter får ingen hjælp fra baglandet

Der har været masser af fondsmilliarder i både Danske Banks, Nordeas og Jyske Banks bagland. Men hverken Nordea Fonden, Realdania eller BRFfonden ønsker eller kan bruge pengene til at levere bedre priser til at hjælpe døtrene i konkurrencen mod Nykredit, der nu er billigst på realkreditlån med afdrag, takket være fondsformuen i Forenet Kredit.

Nykredits nye rabatordning, KundeKroner, kan blive en gamechanger for hele realkreditmarkedet, som i store træk definerer konkurrencen om bankkunderne i Danmark. Nykredits Totalkredit-lån ser nu igen ud til at have de billigst låntyper, der betales afdrag på, fordi kunderne til og med 2019 får 0,15 procentpoint af bidragssatsen tilbage fra ejerfonden Forenet Kredit.

Allerede nu buldrer både Nykredit og Jyske Banks topchef, Anders Dam, frem med markedsføring målrettet de danske boligejere. For eksempel tweetede Jyske Banks Anders Dam muntert tirsdag aften, at ”Jyske Bank starter 2018 med fortsat at være meget konkurrencedygtig på sine boliglånsprodukter” med henvisning til en prissammenligning fra Mybanker.dk bragt i Jyllands-Posten, hvor Jyske Bank unægtelig så billigst ud.

Omvendt siger Forenet Kredits direktør, Louise Mogensen, at kunderne til Totalkredits hovedprodukter ser ud til at få den laveste bidragssats her og nu. En prissammenligning viser da også, at Nykredit med tilbagebetaling af 0,15 procentpoint er billigst, hvad angår de gængse lånetyper med afdrag.

Login