Nyt job: Peter Christensen er ny økonomidirektør i ejendomsselskab

Forhenværende Venstre-minister Peter Christensen bliver økonomidirektør i Refshaleøens Ejendomsselskab. Her skal han være med til at transformere selskabet fra at fokusere på udlejning til udvikling.

Christensen er uddannet elektriker. Efter en årrække som aktiv ungdomspolitiker for Venstre blev han i 2001 første gang valgt til Folketinget, hvor han sad frem til 2015. Under Lars Løkkes første regering sad han som skatteminister i 2011, mens han afløste Carl Holst som forsvarsminister i Lars Løkkes anden regering. Født 1975.

Den største udfordring for den tidligere Venstre-politiker Peter Christensen bliver, at der skal skrues op for kedlerne på Refshaleøen, det gamle afsidesliggende industriområde i udkanten af København, der nu bliver hans ansvarsområde. Refshaleøens Ejendomsselskab er nemlig i færd med at ændre sig fra at være en udlejningsvirksomhed til at være et udviklingsselskab, og det kræver organisatoriske forandringer. Samtidig skal selve udviklingen af Refshaleøen ske i en højere hastighed end hidtil planlagt, fordi flere projekter skal være færdige inden etableringen af Lynetteholmen, den nye ø midt i Københavns Havn, som fra 2030 efter planen kommer til at ligge i forlængelse af Refshaleøen.

Login