Nyt Job til  
Peter Christensen

Nyt job: Peter Christensen er ny økonomidirektør i ejendomsselskab

Forhenværende Venstre-minister Peter Christensen bliver økonomidirektør i Refshaleøens Ejendomsselskab. Her skal han være med til at transformere selskabet fra at fokusere på udlejning til udvikling.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Laura Ellemann-Jensen

Nyt job

Hvem?
Peter Christensen

Hvilket job?
Økonomidirektør, Refshaleøens Ejendomsselskab

Hvorfra?
Sekretariatschef, Refshaleøens Ejendomsselskab

Baggrund

Christensen er uddannet elektriker. Efter en årrække som aktiv ungdomspolitiker for Venstre blev han i 2001 første gang valgt til Folketinget, hvor han sad frem til 2015. Under Lars Løkkes første regering sad han som skatteminister i 2011, mens han afløste Carl Holst som forsvarsminister i Lars Løkkes anden regering. Født 1975.

Største udfordring?

Den største udfordring for den tidligere Venstre-politiker Peter Christensen bliver, at der skal skrues op for kedlerne på Refshaleøen, det gamle afsidesliggende industriområde i udkanten af København, der nu bliver hans ansvarsområde. Refshaleøens Ejendomsselskab er nemlig i færd med at ændre sig fra at være en udlejningsvirksomhed til at være et udviklingsselskab, og det kræver organisatoriske forandringer. Samtidig skal selve udviklingen af Refshaleøen ske i en højere hastighed end hidtil planlagt, fordi flere projekter skal være færdige inden etableringen af Lynetteholmen, den nye ø midt i Københavns Havn, som fra 2030 efter planen kommer til at ligge i forlængelse af Refshaleøen.

Omtalte personer

Peter Christensen

Direktør, Aktive Ejere, formand for Danske Spil, fhv. forsvars- og skatteminister & MF (V)
elektriker (1997), MBA (2018)


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu