Opsigtsvækkende alliance angriber PFA’s dominans

Danske Banks pensionsselskab, Danica, og arbejdsmarkedspensionsselskabet PKA går nu til angreb på PFA's dominans på detailmarkedet med en ny og overraskende alliance, der skal bruges til at vinde store kunder, og er med i et højaktuelt udbud.

Den ophedede konkurrencesituation på pensionsmarkedet får nu et nyt skud adrenalin fra en overraskende kant. Det er et partnerskab mellem Danske Banks pensionsselskab, Danica, og arbejdsmarkedsselskabet PKA, som nu for alvor skal tage kampen op mod PFA som det mest dominerende pensionsselskab på markedet.

Især inden for detailhandlen sidder PFA nemlig på stort set hele markedet, da mange af de helt store spillere har hyret pensionsgiganten til at passe de mange tusinde medarbejderes pensionsordninger.

Men i disse dage er Dansk Supermarkeds pensionsordning i udbud. Og for netop at kunne slå PFA af pinden har den nye alliance valgt at ty til helt nye metoder for at vinde udbudsrunden, som ventes at falde på plads før eller umiddelbart efter sommerferien.

Login