Set, læst og hørt: Nana Bule

Nana Bule har set en larmende fotoudstilling om forbrugssamfundet på Louisiana og kommer igennem morgenlogistikken til lyden af den franske komponist Erik Satie.  

Lyden af papir ... Selvom jeg arbejder med teknologi og ikke kan leve uden elektronik, så elsker jeg at læse fysiske bøger og aviser. Det er, som om jeg kommer tættere på fortællingen, når jeg kan mærke papiret mellem fingrene. Jeg er også en af de få, der stadig abonnerer på trykte aviser, og jeg elsker mine weekendmorgener med tid til både familie og fordybelse.

Jeg har altid læst meget, både fag- og skønlitteratur. Jeg læser en del bøger om erhverv og ledelse, og da jeg er den utålmodige type, er jeg som regel i gang med et par bøger ad gangen. Når jeg er på ferie, er det dog oftest skønlitteratur. Senest ’All the light we cannot see’ af Anthony Doerr, hvor man følger en blind fransk pige og en ung tysk dreng, der krydser skæbner under Anden Verdenskrig. Så smukt og billedligt fortalt, at man næsten kan dufte havet i Saint-Malo. Kombinationen af den blinde hovedperson og Anthony Doerrs formidable sproglige færdigheder gør fortællingen levende og sanselig.  

Login