Historien i tal

Søgemaskiner og sociale medier dominerer internettraffiken

Amerikanske internetmastodonter såsom Google dominerer fortsat internettet, når man ser på de hjemmesider med flest besøgende i 2019. Flere kinesiske og østeuropæriske sider er også blandt de mest besøgte.

Med det meste af verden online betyder internettet mere og mere i alle dele af vores liv. Hvilke hjemmesider besøgte verden i 2019?

Google(.com) var i juni den suverænt mest besøgte internetadresse med godt 60 mia. besøgende. Youtube, der er ejet af samme selskab, havde ca. 24 mia. besøgende i samme periode, skarpt efterfulgt af Facebook med cirka 20 milliarder besøgende. På en fjerdeplads ligger den kinesiske søgemaskine Baidu med cirka 10 milliarder besøgende. Samlet er Microsofts produktsider også blandt de mest besøgte.

 

Kilde — SimilarWeb.

Læs også

Vive: Trivselsudfordringer før skolestart følger med resten af livet. Nyt studie viser, at børn med socio-emotionelle vanskeligheder og trivselsudfordringer ved skolestart er særligt udsatte på den lange bane. Læs rapporten her.

Næsten hver tredje mellemleder er kvinde, men færre får topposter. Ny DI-analyse viser, at andelen af kvinder i mellemleder- eller underdirektør-stillinger er svagt stigende, mens andelen af kvindelige topledere er gradvist faldet siden 2014. Læs analysen her.

Færre starter direkte på universitet. EVA viser i analyse, at i 2018 havde 86 procent af videregående studerende et eller flere sabbatår i bagagen. Læs analysen her.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu