”Start med at skrive din egen nekrolog”

Der går en direkte linje mellem FN’s verdensmål og den voksende omsætning hos den østjyske produktionsvirksomhed Troldtekt. Med verdensmålene fokuserer Troldtekt sit arbejde med bæredygtighed frem for at skyde med spredehagl.

Hvad ville din virksomhed blive savnet for, hvis den var væk i morgen? Det spørgsmål bør alle virksomheder stille sig selv som det første, når de tager fat på at arbejde med FN’s verdensmål. For hvis ingen ud over dine egne aktionærer vil savne dig, så er der rigtig god grund til at speede processen op med at sikre virksomhedens eksistensberettigelse i fremtiden. Sådan lyder rådet fra en af de mellemstore danske virksomheder, der med succes har brugt FN’s verdensmål til at skabe merforretning og nye ordrer.

”Start med at skrive din virksomheds nekrolog. For hvis ikke virksomheden vil blive savnet, så har den heller ikke nogen eksistensberettigelse. Og det er altså nu, man skal i gang, så man kan præge debatten og være med til at sætte dagsordenen,” lyder adm. direktør i Troldtekt A/S Peer Leths råd til danske virksomheder, der endnu ikke har set lyset i FN’s verdensmål.

Login