Tech-virksomhed vil kurere kurérbranchens udfordringer

Mover er ved at etablere sig som en betydende aktør på det danske kurérmarked og mener, at man har udviklet løsningen på kurérbranchens udfordring. Arbejdsmarkedsforsker advarer om, at udviklingen i branchen risikerer at trykke lønnen ned.

En virksomheds maskine er gået i stykker. En anden virksomhed har den nødvendige reservedel på lager. For at produktionen ikke skal forsinkes yderligere, skal delen leveres i en fart. Etablerede kurérvirksomheder som GLS eller PostNord vil typisk være en arbejdsdag om at klare forsendelsen. Tid er penge i sådan en situation, så hvad gør man så?

Ovennævnte er et tænkt eksempel, men problemet udspiller sig hver eneste dag i erhvervslivet, og det koster både tid og penge. Det forsøger den danske tech- og kurérvirksomhed Mover at løse med sin Uber-lignende platform, hvor privatpersoner med en bil og et kørekort kan tjene penge på at fragte pakker.

“Det er spild af tid for håndværkere og andre professionelle at bruge tid på at køre efter reservedele. Mover giver håndværkeren mulighed for at udføre andet arbejde, imens reservedelen leveres til vedkommende,” siger Martin Christian Hansen, direktør og medstifter af Mover.

Login