Tronskifte i stor kapitalfond

EQT’s mangeårige danske chef, Morten Hummelmose, skal fremover lede fondens amerikanske kontor i New York. Hans rolle i Danmark bliver overtaget af Mads Ditlevsen, der blandt andet spillede en hovedrolle i forbindelse med salget af Færch Plast.

Storfonden EQT, der har investeringer for omkring 20 milliarder kroner i Danmark, foretager nu et tronskifte. Fondens danske chef gennem 6 år, Morten Hummelmose, rykker til New York, hvor han fra 1. januar skal stå i spidsen for EQT’s amerikanske investeringer fra hovedkvarteret i New York.

I stedet overtager Mads Ditlevsen pladsen som leder af EQT’s danske division, der siden 2012 har købt voldsomt op herhjemme og blandt andet ejer Flying Tiger, Huscompagniet og lægetøjskæden Top-Toy.

Mads Ditlevsen har været partner i EQT siden januar 2016 og har senest spillet en nøglerolle i forbindelse med salget af Færch Plast til en pris på omkring 6,5 milliarder kroner, der sikrede den svenske fond et yderst solidt afkast i en tid, hvor priserne på virksomheder gør det sværere at levere samme høje afkast som tidligere.

Login