Velkommen til MM Next!

MM Next er et medie for dig, der arbejder med strategi og forandring i dit professionelle virke og har brug for overblik og fodfæste i en hurtig og omskiftelig verden.

MM Next er et nyt nichemedie, der beskriver og analyserer, hvordan digital teknologi forandrer spillereglerne i samfundet, i politik og i business.

Gennem nyheder, interview og analyser hjælper MM Next dig med at forstå, hvordan og hvorfor det globale landskab, du opererer i, konstant skifter, og hvordan du kan tilpasse forretningsmodeller, prioriteringer og mål for at udnytte de nye muligheder og undgå uventede trusler.

MM Next fortæller om det nyeste inden for 3D-print, AI, robotter, selvkørende biler, droner, blockchain og virtual og augmented reality.

Læs mere om priser og abonnement her.

Vi fokuserer kun i begrænset omfang på den specifikke teknologi, i stedet tager vi det større perspektiv og beskriver teknologiens konsekvenser for udviklingen på den lange bane inden for business, det offentlige, kultur, politik og på individplan.

To gange om ugen bringer vi nøje udvalgte artikler, fordi de rummer indblik og forvarsler om forandringernes retning.

MM Next trækker på Ugebrevet Mandag Morgens stærke redaktion af journalister til artikler og analyser. Desuden samarbejder vi med et korps af superinteressante eksperter med solid erfaring, der vil skrive blogindlæg, klummer og kommentarer med personlige observationer og holdninger.

Vi håber på med tiden at få et nært forhold til vores læsere, så vi kan levere de informationer, der er brug for. Skulle du have ideer til artikler, bidrag til kalender og navnestof eller kommentarer, hører vi meget gerne fra dig.

Hvis du tegner et personligt abonnement inden 31. december, får du det til en særlig introduktionspris på kun 4.000 kr. ekskl. moms for et år (normalpris 5.879 kr. ekskl. moms). 

Vi har også en særlig introduktionspris for dig, der ønsker at tegne abonnement til flere i din organisation. Læs mere om vilkår og priser her.

Peter Hesseldahl

redaktør, MM Next

 

Forrige artikel Her er Danmarks førende headhunter Her er Danmarks førende headhunter Næste artikel EU’s agenturer har godt 10.000 ansatte og kun lidt rod i butikken EU’s agenturer har godt 10.000 ansatte og kun lidt rod i butikken