Velkommen til Silicon Njalsgade

I Founders House er der kun plads til de mest ambitiøse tech-iværksættere. Her spirer morgendagens succeser som Realm og Hufsy frem side om side med mere modne selskaber som Vivino og Autobutler. Det tætte netværk til andre tech-atleter er nøglen til hurtig vækst og større succesrate.

Her er mødepligt til både fredagsbar og fælles morgenmad. De rå pakhuslokaler oser så meget af hjemlig hygge, at de godt 150 iværksættere, der til dagligt holder til i Opgang 19D i Njalsgade på Bryggen i København, gerne møder op til begge dele og mere til.

Lokalerne er delt op med flytbare, lyddæmpende skillevægge og fleksible glaspartier. Det kunne være et stort kontorfællesskab. Men her bor 35 forskellige virksomheder, der alle har det til fælles, at deres forretning er forankret i teknologi, og at alle har ambitioner om at blive rigtig store – som i Unicorn-store. Unicorn (enhjørning, red.) er betegnelsen for teknologi-startups, der runder 1 mia. dollar i værdi.

Endnu har kun Unity Technology med dansk-islandske David Helgason i spidsen opnået den ikoniske status, men selskaber som Tradeshift og Trustpilot, der også er startet i Danmark, er godt på vej. For ikke at tale om den næste bølge af danskstartede tech-selskaber med unicorn-potentiale som Falcon, Airhelp og flere, som meget vel kan være blandt de nuværende beboere i Founders House.

Login