4. april 2022- 17. april 202210:00 - 17:00
Lederskab under ekstreme vilkår: Fremtrædende forskere og eksperter giver et kompas til din virksomheds navigation gennem de næste 1000 turbulente dage

Mandag den 4. april omdannes BLOX i København til en endags tænketank med det formål at drøfte, hvordan samfund og virksomheder på kortest muligt tid kan omstille sig til markant ændrede eksistensbetingelser og fremtidsudsigter. 

Vi er konfronteret med tre eksistentielle kriser, der forstærker hinanden: En coronapandemi, accelererende klimaforandringer og en krigstilstand. De udløser tilsammen den mest turbulente, uigennemskuelige og farlige periode siden Anden Verdenskrig.

Vi skal derfor omstille os til et helt nyt trusselsbillede - og gøre det hurtigt. Det gælder også virksomhederne, der i lyset af den nye virkelighed må nytænke deres ansvar og rolle, og hvilke nye formål, det bliver afgørende at prioritere.

Den udfordring er afsættet for denne endags tænketank, hvor en kreds af fremtrædende forskere og erhvervsledere give deres bud på et kompas for de næste 1000 dage til danske erhvervsledere.

Mandag Morgen inviterer sammen med Sustania, Dansk Design Center, og Board Network og Navigating 360 inviterer til en intensiv dag om mulighederne for at navigere i så voldsomme perfekte storme.

Som abonnent på Mandag Morgen har du muligheden for at blive en af de 50 deltagere, der er med til at lægge sporene for virksomhedernes omstilling til en ny virkelighed.

4. april i Blox i København fra 10.00 - 17.00

Mød:

Paul Polman, Mads Nipper, Michael Bang Petersen, Peter Birch Sørensen, Katherine Richardson, Torben Möger Pedersen, Karen Lund Petersen, Rune Slothuus, Rebecca Adler-Nissen, Claes de Vreese, Ulrik Haagerup, Kristian Lauta, Christian Bason, Erik Rasmussen og Tanja Nyrup Madsen.

Læs mere om pris og program her.

Tilmelding på [email protected] 


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu