Historien i tal

Guide til rekruttering - på mangfoldighedspræmisser

Foreningen Nydanskers guide til virksomheder med tips til at finde det rette match i rekruteringsprocessen af ansøgere med flygtninge- og migrantbaggrund.

Rekrutteringsguiden er skrevet med det formål at inspirere arbejdsgivere til at gøre en ekstra indsats for at ansætte personer med en anden etnisk baggrund end dansk.

Erfaringer har vist, at processen lykkes bedst, hvis ledelse og medarbejdere sammen påtager sig opgaven, og når det sker med afsæt i fælles forventninger og konkrete målsætninger. Samtidig har mange arbejdsgivere oplevet, at mangfoldighed vokser frem nedefra som summen af en række konkrete rekrutteringer og udvikling af enkle løsninger uden forudgående ledelsestiltag eller ekstra tilførte ressourcer.

Guiden kan være til hjælp og støtte i begge de ovenfornævnte typer af processer. Dels som inspiration til en bevidst ledelsesproces. Og dels som en anvendelig og overskuelig håndbog for medarbejderen, der leder efter effektive løsninger i en travl hverdag.

Hent PDF


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024