Ændringer i ledelsen hos Alrow Media

Direktørskifte på vej i koncernen bag Mandag Morgen og Altinget. Christoph Nørgaard stopper i Alrow Media efter 5 år på direktørposten.

Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget

Alrow Media, der udgiver netavisen Altinget i de tre skandinaviske lande samt Mandag Morgen i Danmark med tilhørende tænketank, er på vej med udskiftning i koncernledelsen.

Den adm. direktør gennem fem år Christoph Nørgaard (49) stopper i Alrow Media.

Selskabets ejer og formand Rasmus Nielsen:

”Christoph Nørgaard har strømlinet vores organisation, så den er ens og slagkraftig i hver af de skandinaviske lande. Han har med kirurgisk forretningsforståelse frasolgt de dele, der ikke gav merværdi, eller lå for langt fra vores kerneprodukt. Det har givet kapitalgrundlag for at lancere Altinget i Norge, hvor Christoph har sat et ledelses-team, der lover glimrende for fremtiden. Under Christoph Nørgaard er virksomheden vokset i omsætning og ikke mindst i værdi. Han satte ambitiøst målet om at blive Nordens vigtigste og største politiske mediehus, hvilket han nu er tæt på at levere. Alt dette er bestyrelsen og jeg ham taknemmelig for.”

Christoph Nørgaard har tillige ydet en indsats i bestyrelsen for Danske Medier og som næstformand i de danske medie-udgiveres rettighedsorganisation DPCMO.

Selv siger Christoph Nørgaard:

”Det har været et privilegie at bidrage til at skrive et lille stykke dansk mediehistorie. Mediebranchen er uhyre omskiftelig, og undervejs har der både været corona-krise og annonce-krise. Alligevel har vi udlevet vores drøm om at skabe Nordens største politiske mediehus. Jeg er stolt over de resultater, vi siden 2019 sammen med bestyrelsen og alle de dygtige kolleger har skabt, og jeg vil altid tænke tilbage på disse år som helt særlige. Virksomheden er fyldt med talent og dygtige mennesker, der sammen med min afløser kan føre drømmen videre”

Christoph Nørgaard gør dette regnskabsår færdigt, der afsluttes 30. juni. Der er aftalt en glidende overgang til afløseren, der forventes at starte 1. august 2024.

Omtalte personer

Rasmus Nielsen

Formand for Alrow Media, udgiver af Altinget i Danmark, Norge og Sverige samt Mandag Morgen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1983)

Christoph Nørgaard

Adm. direktør, Alrow Media
M.sc. i international business (Aarhus Uni.)


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu