Bedre navigation med Mandag Morgen

Evnen til at navigere hurtigt fra en risiko til en mulighed er afgørende for succes i en kompleks verden, hvor globaliseringen accelererer, den økonomiske turbulens vokser, og velfærdsstaten står over for historiske udfordringer. På Mandag Morgen vil vi gerne bruge journalistikken til at hjælpe dig med at navigere i hverdagen, få en mere præcis forståelse af nyhedernes fællesnævner og nå hurtigere frem til nye innovative løsninger på selv de største udfordringer.

Se Mandag Morgens videoindslag om de nye ændringer. Find flere indslag på MM TV.

Af den grund lancerer vi nu et nyt månedsmagasin, Mandag Morgen Navigation, hvor vi sætter fokus på de langsigtede samfundsforandringer og tendenser. Samtidig optrapper vi vores dækning af de aktuelle begivenheder med daglige analyser på nettet og et digitalt ugebrev, der 44 mandage om året kan hentes på vores webplatform, mm.dk. Samlet set vil Mandag Morgen blive både hurtigere, skarpere, dyberegående og mere løsningsorienteret.

I denne udgave af Mandag Morgen Navigation kortlægger vi bl.a. 10 globale megatrends, der på dramatisk vis vil ændre vilkårene for både nationer og virksomheder i de kommende år. De vil skabe en helt ny virkelighed, som alle beslutningstagere må forholde sig til. Vi løfter også sløret for en ny rapport, der viser, hvorfor Danmark er ved at tabe i den internationale talentkamp. Samtidig advarer internationale eksperter om, at bankernes udlånstørke kan fortsætte i op til 15 år og true væksten.

For Mandag Morgen stopper navigationen ikke ved problemerne. Vi er konstant optaget af at finde nye løsninger på samfundets største udfordringer. Ny vækst kan blandt andet skabes via en målrettet satsning på de kreative erhverv. Og i denne måneds intelligence-sektion kan du læse Mandag Morgens oplæg til, hvordan innovation kan blive Danmarks nye vinderstrategi. Vi håber, at du vil nyde læsningen.

Nu kan du også abonnere på nyheder fra Mandag Morgen. Se her hvordan.

Overblik er afgørende, hvis man virkelig skal forstå og aflæse de nye mønstre i det politiske og økonomiske terræn. Men hastigheden er også af vital betydning for moderne ledere og beslutningstagere. Nu skruer Mandag Morgen også op for tempoet. Fremover vil vi hver dag bringe en ny skarp analyse på vores digitale webplatform, mm.dk. Her zoomer vi ind på de aktuelle historier og nyheder, der er med til at sætte dagsordenen i det danske og internationale samfund. Alle hverdage fra kl. 7 vil du kunne læse en ny artikel fra Mandag Morgen.

Glæd dig til at navigere på en anden måde med Mandag Morgen. Hver dag, hver uge og hver måned.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu