Historien i tal

Integration - Hvilken rolle kan civilsamfundet spille?

I casesamlingen, der er udarbejdet af Frivilligrådet og Rådet for Etniske Minoriteter, kan du finde 12 historier fra lokalsamfund, der giver spændende bud på, hvordan civilsamfundet kan spille ind i forhold til integration.

Fra casesamlingens forord: Rådet for Etniske Minoriteter og Frivilligrådet har i foråret 2016 været på en Frivilligheds- og Integrationskaravane rundt i landets regioner. Her mødtes vi med engagerede borgere, der ønsker at medvirke til at skabe en god overgang til det danske samfund for nytilkomne flygtninge. Deltagerne var handlekraftige borgere fra lokalsamfund, foreninger, kommuner og virksomheder.
Formålet var at inspirere til, hvordan civilsamfundets potentiale kan udfoldes i forbindelse med integrationen af nyankomne flygtninge. Derudover ønskede vi også at finde de innovative, lokale eksempler og høre, hvilke spørgsmål og anbefalinger, som deltagerne fandt særligt vigtige.

Hent PDF


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024