ITU-professor: København skal være centrum for ’blockchain’-revolutionen

I al hemmelighed arbejder IT-Universitetet på at etablere et center i København, der skal skabe næste generation af tidens mest hypede teknologi, blockchain. Tysk IT-professor vurderer, at København er milevidt foran både Harvard og tech-selskaber som Google og Microsoft.

The Copenhagen Blockchain Hub. Sådan kunne titlen meget vel blive på det nye prestigefyldte forskningscenter under IT-Universitetet i København, som efter planen skal bringe Norden helt i front i udviklingen af den såkaldte blockchain-teknologi.

Ifølge Mandag Morgens oplysninger er projektet kun få måneder fra at kunne realiseres. Foreløbig har ITU indgået samarbejdsaftaler med en række andre universiteter i København og Helsinki om at skabe rammerne for den nye teknologi-hub – ligesom de største af Danmarks banker og shippingselskaber er på nippet til at skrive under på treårige partnerskabsaftaler.

Og ifølge Roman Beck, der er leder af ITU’s forskningsgruppe for teknologi, innovationsstyring og iværksætteri, er tidspunktet det helt rigtige:

Login