Læringsrejse for livet med digitaliseringen som hjælper

Vores viden og kompetencer forældes hurtigere og hurtigere. Det skaber et globalt behov for intelligent digital læring, og blandt andre den danske virksomhed Area9 Lyceum forsøger at gribe muligheden. Vækstfonden satser millioner af kroner på ny dansk klynge om læringsteknologier. 

Placeholder image

Alle kender historien om Klods Hans. Vi elsker at høre om den klodsede bror, der rider til slottet på en ged og mod alle odds ender med at erobre prinsessens hjerte for næsen af sine lærde brødre og de andre bejlere. 

Men de fleste af os glemmer, at historien ikke kun handler om ham, men mindst lige så meget om prinsessen. Hun er den oversete fortælling i eventyret.

Det er Ulrik Juul Christensen, der bringer H. C. Andersens eventyr på banen. Han er CEO for Area9 Lyceum, en virksomhed, der gennem mere end 20 år har specialiseret sig i at udvikle læringsteknologier; et marked, der på globalt plan vokser meget hurtigt.

Vil du have adgang til artiklen?
Så skal du have et abonnement
Med Mandag Morgen bliver du klædt godt på til fremtiden indenfor vores fem fokusområder:
Mandag Morgen giver dig solid viden om de centrale spørgsmål, der forandrer samfundet. Her får du dybde og sammenhæng, så du kan læse mindre og forstå mere.
  • Læs frit alt indhold på mm.dk
  • Søg i arkivet og gem artikler i Mit MM
  • Få det trykte ugebrev leveret til din adresse
  • Bliv inviteret til MM Live og digitale events
  • Få adgang til læsernes digitale samtalerum
  • Få et personligt nyhedsbrev fra Mandag Morgens fagredaktører