Nyt Job til  
Johanne Schmidt-Nielsen

Nyt job: Johanne Schmidt-Nielsen bliver generalsekretær i Red Barnet

Efter 12 år på Christiansborg vinker Johanne Schmidt-Nielsen farvel til livet som folkevalgt. Hun tiltræder posten som generalsekretær i Red Barnet efter valget.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Torben K. Andersen

Nyt job

Hvem?
Johanne Schmidt-Nielsen

Hvilket job?
Generalsekretær i Red Barnet

Hvorfra?
Medlem af Folketinget for Enhedslisten

Baggrund

Johanne Schmidt-Nielsen er 35 år. Hun bor i Valby sammen med sin mand og deres tilsammen tre børn på henholdsvis 1, 7 og 9 år. Hun har en BA i socialvidenskab fra RUC. Blev valgt til folketinget i 2007 for Enhedslisten og var politisk ordfører fra 2009 til 2016.

Største udfordring?

Red Barnet får en markant profil som ny generalsekretær. Johanne Schmidt-Nielsen er ved de to seneste folketingsvalg endt i top-3 over flest personlige stemmer. Hun er kendt for sit store engagement, stærk kommunikation og kamp for de svageste. De evner får hun brug for til at styrke Red Barnets position og løfte organisationens nye strategi for de mest udsatte børn ud over rampen. Hun skal skabe resultater i en tid, hvor børnefattigdommen stiger, mobning på sociale medier eksploderer, og psykisk mistrivsel er udbredt blandt børn og unge. Samtidig har konkurrencen aldrig været hårdere blandt de mange foreninger for at skaffe penge i kassen gennem fundraising, kontingent og medlemsstøtte. Hendes opgave som ny frontfigur bliver også at samle organisationen igen som en helhed og skabe tilfredse medarbejdere oven på en meget turbulent periode.

Omtalte personer

Johanne Schmidt-Nielsen

Generalsekretær, Red Barnet, forperson, Verdens Bedste Nyheder
ba.scient.soc. (Roskilde Uni 2007)


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024