Platformsøkonomien vokser hurtigst

Den største vækst i platforms- og freelanceopgaver lige nu, finder vi - måske uventet - i gruppen af veluddannede fagfolk.

Det kan godt være, at løst tilknyttede i byggeriet, rengøringsfolk på timebasis og chauffører lønnet per kørt tur fylder mest i medier og offentlig debat, når vi taler om det hastigt voksende freelance-arbejdsmarked.

Men ifølge London Business School er den største vækst i platforms- og freelanceopgaver lige nu i gruppen af veluddannede fagfolk som revisorer, læger, advokater og ledelseskonsulenter.

Fælles for det, briterne kalder the gig economy, er, at de fagprofessionelle finder et stadig større antal arbejdsopgaver via digitale platforme, hjemmesider og andre virtuelle services.

Ifølge London Business School er de fagprofessionelle freelancere lige nu den hastigst voksende gruppe på arbejdsmarkedet.

Forrige artikel S og DF lægger EU-pres på Løkke S og DF lægger EU-pres på Løkke Næste artikel USA dropper ud af global skatteaftale USA dropper ud af global skatteaftale