Prominente navne lancerer ny kapitalfond

En række tunge erhvervsfolk har stiftet en ny kapitalfond, der skal købe kriseramte virksomheder. I front står tidligere PFA-direktør Henrik Heideby sammen med tidligere Danske Bank-chef Anders Bønding. To velpolstrede pengetanke bakker op om den nye aktør, der også vil rådgive kunder om kapitalfremskaffelse.

En stribe prominente erhvervsfolk går nu sammen om en ny dansk specialfond, der skal håndplukke udfordrede virksomheder og gøre dem til en god forretning.

I front for den nye fond med navnet Greystone Capital Partners står tidligere PFA-direktør Henrik Heideby side om side med bl.a. Danske Banks mangeårige chef for corporate finance Anders Bønding, tidligere direktør og aktionær i I-data Nick Jensen, samt Christian Hassel der var med til at etablere Carnegies investeringsbank.

I en tid, hvor alle fonde står på nakken af hinanden i forsøget på at hente ny kapital fra især investeringslyste pensionskasser, er grundstenen i Greystone, at man vil gå en stor bue uden om gængse salgsprocesser, hvor rådgivere og købelystne fonde i fællesskab presser priserne op.

Login