Svensk bølge af ejendomsopkøb tog til i styrke i 2017

Fra 1. januar 2017 til medio december 2017 investerede svenske ejendomsaktører 24 milliarder svenske kroner i Danmark. Det er en øgning på 92 procent sammenlignet med 2016, viser analyse.

Svenske aktører fordoblede sidste år deres investeringer i danske ejendomme. Ved udgangen af december havde svenskere investeret 24 milliarder SEK i Danmark i 2017.

Det er en stigning på 92 procent sammenlignet med 2016, viser en ny analyse fra det dansk-svenske videncenter Øresundsinstituttet. 

Af det samlede transaktionsvolumen i København, har de svenske aktører stået for henved en tredjedel under årets tre første kvartaler. Det oplyser den danske rådgivningsvirksomhed Sadolin & Albæk til Øresundsinstituttet.

Porteføljen har et samlet areal på 2,5 millioner kvadratmeter, fordelt på 1,6 millioner kvadratmeter i kommercielle lokaler og cirka 870.000 kvadratmeter i boliger eller omkring 9.500 lejligheder

Læs hele analysen her.

 

Forrige artikel Læger tager sjældnere på sygebesøg hos ældre Læger tager sjældnere på sygebesøg hos ældre Næste artikel Reform har ændret meget lidt på elevers fritidsaktiviteter Reform har ændret meget lidt på elevers fritidsaktiviteter