Verdens første mobile-first-bankløsning for virksomheder

Den danske tech-startup Hufsy vil revolutionere banksektoren med verdens første mobile-first bankløsning for virksomheder. Prototypen er allerede klar.

Fra et hjørne i kontorfællesskabet i Founders House er fire tech-iværksættere og deres faste firmamaskot, puddelhvalpen Hugo, godt på vej med en disruptiv teknologiplatform, der både vil revolutionere den etablerede banksektor og revisionsbranchen. Selskabet har udviklet verdens første prototype, der via mobiltelefonen skal hjælpe mindre virksomheder til hurtigere at få ordnet den finansielle del af forretningen. Det er en arbejdsopgave, der i dag er både tidskrævende og svær for mange mindre selskaber, og som tager fokus væk fra at drive og udvikle forretningen. Men med Hufsys system kan få klik på mobilen afløse lange aftener med sved på panden for virksomhedsejere, der skal have styr på økonomien.

Betaversionen er koblet op på en bank i Tyskland, og en række af kollegerne i Founders House og det omkringliggende Startup Village har testet systemet. Det er netop den type virksomheder, som Hufsy er sat i verden for at hjælpe.

”Vi vil ikke overflødiggøre bankerne, men vi vil gøre det nemmere for de små selskaber at håndtere alt, der har med finanser at gøre,” siger Maria Flyvbjerg Bo, der er medstifter af Hufsy.

Login