Corona gav direktøren noget at tænke over - nu hopper hun af

Selv om Tine Aurvig-Huggenberger med egne ord “er vanskelig at vælte omkuld og har en let gang på jord”, blev anden corona-nedlukning en særdeles drøj omgang, der banede vej for hendes og ægtefællens beslutning om at lægge arbejdslivet på hylden.

Foto: Arthur Cammelbeeck

Nok har hun varslet skiftedag, men man skal ikke tage fejl. Tine Aurvig-Huggenberger befinder sig stadig godt på kontoret her i det gule baghus i baggården i det centrale København. Det gør hun også i dag, da vi kommer forbi for at høre om bevæggrundene for hendes kommende sporskifte i livet, der indebærer, at hun forlader kontoret ved årsskiftet.

Serie: De skiftede spor under corona

De kommende måneder kan blive jobskifternes tid. Hundredtusindvis af mennesker fik vendt op og ned på deres arbejdsliv under corona-nedlukningerne, og ikke alle har lyst til at vende tilbage til det gamle.

I denne serie taler vi med nogle af dem, der har taget arbejdslivet op til revision under pandemien – og taget konsekvensen. 

Læs også:

Når universet ringer, tager man telefonen

Coronaen gav rum til at lade hobbyen vokse sig stor

”Da jeg blev rekrutteret, tror jeg, at rigtig mange i reklame- og kommunikationsbranchen tænkte: ’Hvad for noget, hvad skal det røde apparat her?’ Og selv havde jeg ikke gjort mig forestillinger om, at det her skulle være de 10 lykkeligste år af mit arbejdsliv. Men sådan blev det. Jeg forelskede mig i en branche, som består af enormt generøse mennesker.”

Tine Aurvig-Huggenberger er 58 år. Hun vil være bedst kendt i den brede offentlighed fra sin tid som en slagkraftig og kommunikationsstærk næstformand i LO fra 1996 til 2007. Hun forlod fagbevægelsen umiddelbart efter formandsvalget i 2007, og året efter blev hun ansat i kommunikationsbureaet PrimeTime som public affairs-rådgiver. Siden 2012 har hun været direktør i branchens organisation, Kreativitet & Kommunikation. En god stilling, hun har besluttet at sige farvel til fra årsskiftet. Men hvorfor forlade et job, som hun befinder sig overmåde godt i? Og hvorfor nu?

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu