Nyt job: Lars Sandahl Sørensen bliver DI's nye direktør

Dansk Industri har løftet sløret for, hvem der fremover skal stå i spidsen for organisationen. Valget er faldet på Lars Sandahl Sørensen, hvis største udfordring som ny direktør bliver at kombinere vækst med bæredygtighed.

Lars Sandahl Sørensen, 55 år, uddannet i økonomi og ledelse fra Kansai Gaidai Universitet (Japan) og St. Cloud State Universitet (USA), vender nu tilbage til Dansk Industri, hvor han i begyndelsen af 1990’erne var seniorkonsulent. Han har en baggrund som seniorrådgiver for en række investeringsselskaber og kapitalfonde og som ansat i Udenrigsministeriet. Han har bestridt en stribe direktørposter i VisitDenmark/Dansk Turistråd, ISS Group og i SAS. Lars Sandahl Sørensen sidder i bestyrelser i både ind- og udland, har boet i Japan, Storbritannien, USA og Australien, er gift og har to voksne børn.

Lars Sandahl Sørensen kommer ind i Dansk Industri i en tid, hvor spørgsmålet om bæredygtighed og vækst står helt centralt. For hvordan de to kan kombineres, kommer til at være et stigende konkurrenceparameter globalt set for de danske virksomheder, der skal ligge i front for nye veje og nye bæredygtige forretningsperspektiver. Det kommer derfor også til at være en hovedprioritet og en hovedudfordring for Dansk Industri og Lars Sandahl Sørensen.

Login