På onlinekursus i 50 timer om ugen

Online-kurser breder sig med lynets hast. Millioner af mennesker bliver i dag undervist gratis af professorer fra nogle af de mest prestigefyldte elite-universiteter som Harvard, Stanford og Princeton. Nogle kurser har over 200.000 studerende. Knud Haugaard Sørensenn er en af dem, der udnytter muligheden for at blive undervist af førende professorer fra verdens bedste universiteter. 50 timer om ugen sidder Knud i Århus og deltager i onlineundervisning med tusindvis af andre studerende fra hele verden.

Knud Haugaard Sørensen er ekspert i at udnytte de enorme muligheder for at blive undervist af førende professorer fra verdens bedste universiteter.

Om formiddagen kan han være på Columbia University. Om eftermiddagen på Stanford. Og om aftenen på Michigan. Alt sammen online. Han sidder blot i Aarhus, hvorfra han er koblet op til de forskellige professorer og tusindvis af ”medstuderende” fra hele verden.

På godt et år har han gennemført 13 forskellige onlinekurser om vidt forskellige emner som kunstig intelligens, bæredygtighed og mobile robotter – uden at have betalt en krone. For øjeblikket deltager han i fem nye kurser.

Login