PODCAST // Sophie Løhde: Jeg vil ikke lave revolutioner

Hvad mener innovationsminister Sophie Løhde (V) egentlig med, at den offentlige sektor skal "køre længere på literen"? Og hvordan vil hun ændre incitamentstrukturerne i det offentlige? Hør Lisbeth Knudsens interview med innovationsministeren på Ledelsesscenen på Folkemødet.

Mandag Morgen havde torsdag eftermiddag innovationsminister Sophie Løhde (V) forbi Ledelsescenen på Folkemødet til en snak om, hvad der er god offentlig ledelse, og hvad der skal ske i kølvandet på Ledelseskommissionens netop offentliggjorte anbefalinger.

Her beroligede Sophie Løhde også de faglige organisationer, der har rejst hård kritik af Ledelseskommissionens dom over de kollektive overenskomster, som ifølge kommissionen hæmmer de offentlige lederes handlerum. 

Lyt med her:

SE OGSÅ:

Her kan du møde Mandag Morgen og Altinget på Folkemødet

Ledelseskommissionen: Ledere skal gå på arbejde for borgernes skyld

Løhdes rådgivere: Større frihed til offentlige ledere

 

Forrige artikel PODCAST: Odenses robot-ekvilibrister: Milliardsalg nærer iværksættertrangen PODCAST: Odenses robot-ekvilibrister: Milliardsalg nærer iværksættertrangen Næste artikel PODCAST // Vestager: Jeg er ikke rockstjerne, jeg er bare en travl kvinde PODCAST // Vestager: Jeg er ikke rockstjerne, jeg er bare en travl kvinde