Vækst-iværksættere viser vejen ud af krisen

Et nyt lag af iværksættere, der tør bryde med konventionerne og angribe globale problemstillinger, er vejen ud af krisen. Sådan lyder budskabet fra den anerkendte økonom Philip Auerswald. De tre Væxtfaktor-finalister, der i aften dyster om en halv million kr., er alle repræsentanter for et helt nyt vækstlag af globalt tænkende innovatører, som udvikler svar på klodens store udfordringer.

Når de tre finalister i årets Væxtfaktor-konkurrence i aften mødes i DRs Koncerthus for at dyste om den prestigefulde førsteplads, er det ikke bare tre danske iværksætteres kamp om, hvem der har været bedst til at skabe profit. Det er også konkurrencen om, hvem der har potentiale til at skabe mest værdi for Danmark i form af arbejdspladser, eksportindtægter og en unik plads i den globale konkurrence.

De tre tilbageværende kandidater repræsenterer desuden alle virksomheder, der gør en væsentlig forskel i samfundet. På hver deres måde bidrager de til at løse nogle af de globale udfordringer, som verden kæmper mod.

Med sin livreddende sundhedsteknologi gør Daintel og Patrick Hulsen det muligt hurtigt at sammenkøre patientdata, journaler, medicineringsoplysninger og administrative data, hvilket øger både sikkerhed og produktivitet på intensivafdelinger.

Login