Velfærdens Innovationsdag 2020: Udstilling

Danmarks største konference om velfærdsinnovation

Om VI2020 | Årets tema | Program | Jocelyne Bourgon | Faglige spor | Udstiller | Løsningsgalleri | Kontakt

 

Hos udstillerne på Velfærdens Innovationsdag 2020 får du adgang til et værdifuldt netværk af potentielle samarbejdspartnere med tilknytning til velfærdsområdet i Danmark og Norden.

Velfærdens Innovationsdag sætter fokus på konkrete løsninger, der kan bidrage konstruktivt til udviklingen af fremtidens velfærdssamfund. Det sker særligt på konferencens ”markedsplads”, hvor udstillere og konferencedeltagere mødes.

 

 

 

Center for Offentlig Innovation (COI)

Besøg COI og få inspiration og sparring til jeres innovationsarbejde. Fyld tasken med håndgribelige tips og tricks til, hvordan du bedst kan genbruge de innovationer, du møder på Velfærdens Innovationsdag.

Du kan også få sparring på jeres konkrete innovationsarbejde og få inspiration til, hvordan I nemmere kan evaluere, skalere og sprede jeres innovationer.  

Find os på: standplads 2

Kontakt: Lene Krogh Jeppesen, chefkonsulent, [email protected]

Læs mere om COI her

 


Danske SOSU-skoler – SOSU-skolernes videnscentre for velfærdsteknologi

Oplev velfærdsteknologier inden for social- og sundhedsområdet og den forskel, som teknologierne gør. 

Du kan prøve fx Virtual Reality (VR) og robotteknologier. 

SOSU-skolerne uddanner og efteruddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter og understøtter læringsteknologisk, didaktisk og pædagogisk udvikling inden for uddannelserne og fagene.

Find os op: standplads 4

Kontakt: Mikkel Gram Hansen, Videncenter for Velfærdsteknologi Øst, [email protected] & René Martin Larsen, Videnscenter for Velfærdsteknologi Vest, [email protected]  

 Læs mere om Danske SOSU-skoler her

 

ModPå|MATEMATIK

Kom og hør, hvordan den almene boligsektor og e-læringsvirksomheden Area9 Lyceum, vil hæve matematikkarakteren for børn i udsatte boligområder for at øge deres chancer for at komme videre på en ungdomsuddannelse.

Mød Senior Vice President Jan Krogh Larsen fra Area9 Lyceum (Kl. 10.30)
Prøv den nyeste e-læringsplatform
Tag Mod På Matematik Quizzen

Find os på: standplads 4

Læs mere om BL her

 

Center for ADHD

Hos Center for ADHD kan du opleve det nye internet-baserede forældretræningsprogram iKomet. iKomet er en enestående mulighed for at nå langt flere familier med en tidlig forskningsbaseret, effektfuld indsats med lave omkostninger. Online programmet har effekt på linje med traditionel forældretræning (Enebrink et al., 2012) og vi leder efter samarbejdspartnere til at få tilbuddet bredere ud og dermed efterprøvet resultaterne også i en dansk kontekst

Find os på: standplads 5

Kontaktperson: Line Møller Sletting 20999413 [email protected]

Læs mere om Center for ADHD her 

 

Sekoia (under WelfareTech)

Sekoia er en planlægningsløsning til plejecentre og bosteder. Løsningen består af tablets og apps, der støtter personalet med at mindske kontortid og øge beboertid. Kom forbi vores stand og hør mere om vores løsning, du kan bruge på både tablets og telefon samt vores integrationer til omsorgssystemer. Du kan også høre mere om andre kommuners erfaringerne med Sekoia.

Find os på: Welfare Techs fællesstand, standplads 1

Kontakt: Thomas Folke Seibæk, [email protected]

Læs mere om Sekoia her

 

WaveCare (under WelfareTech)

Wavecare har gennem de sidste fem år været en del af kulturforandringen i psykiatrien med deres sanserum. Her kan man få en dialog om alt fra udfordringer med implementering, til positive brugererfaringer og data, fra mere end 70 sanserum.

Det en vigtig proces som udvikler os hele tiden, kom forbi og download Wavecare Sanserum App gratis, på lige for med patienter og hør om vores fremtidsvisioner for sanserum i sundhedssektoren. 

Find os på: Welfare Techs fællesstand, standplads 1

Kontakt: Eva Wennerwald, [email protected] , +45 2042 4810

Læs mere om WaveCare her 

 

IBG (under WelfareTech)

Oplev IBG på Welfare Tech´s fællesstand, IBG er kendt for at styrke fællesskaber på bosteder og aktivitetscentre, IBG anvendes også i stigende grad til at understøtte individuel struktur og selvhjulpenhed for borgere i Social og Handicapområdet. På standen har vi fokus på hvordan IBG kan anvendes til at skabe tryghed for den enkelte borger, dette både med skærmbesøg og individuel dagsstruktur. IBG anvendes i mere end 25 kommuner.

Kontakt: Jesper Seedorf Karlberg, [email protected], +45 2083 2084

 

Myinnerme (under WelfareTech)

Myinnerme har en mission om at sikre verdens børn og unge en bedre mental trivsel. Vi har udviklet en app med illustrative undervisningsforløb, hvor børn og deres forældre guides af vores børnepsykolog, Marie Ulstrup, til en sundere retning. Appen er baseret på psykologiske teorier, aktuelle psykologiske forskningsresultater og flere års klinisk erfaring. Udover Marie kan du møde Louise og Kasper, der har erfaring fra Clio, som mange skolebørn allerede kender.

Kontakt: Kasper Løndal, [email protected], +45 4294 5344

 

Brain+ (under WelfareTech)

Brain+ har udviklet et digitalt terapeutisk redskab - Brain+ RECOVER - der kan ­genoptræne borgeres svækkede kognitive funktioner. 

Platformen består af en app til smartphones og tablets, hvor borgeren dagligt træner via specialdesignede kognitive spil. Den fagprofessionelle har adgang til statistikker og administration hvor fremdrift, statitisk etc. kan monitoreres

Brain+ hjælper til at genoprette borgerens selvstændighed, daglige funktionsevne, selvtillid og livskvalitet gennem anvendelse af specialdesignede kognitive øvelser, som stimulerer neuroplastisk tilpasning og genopbyggelse af skadede neurale netværk.

Kontakt: Bjarke Langbøl Panduro, [email protected], +45 2046 6468

 

 

EG Digital

EG Sensum Shareplan er en løsning der hjælper plejecentre og bosteder med effektiv daglig planlægning, borgerinddragelse og mulighed for at dele information til beboere og pårørende via infoskærme. Derudover kan løsningen understøtte skærmbesøg via sikkert videokald, hvilket nogle af landets største kommuner allerede gør i dag. Løsningen kan tilgås via web, tablets og apps, og frigiver personalets tid fra administrative opgaver til tid sammen med beboeren. Kig forbi vores stand og få en uformel snak omkring løsningen og hvad det kan gøre for jer i jeres hverdag. I er også velkomne til at kontakte Klaus Dyhre på [email protected] for at høre nærmere om erfaringer i andre kommuner.

Kontakt: Klaus Dyhre, Account Manager, [email protected], +45 7220 7756

 

 

Evondos

Evondos-tjenesten sikrer medicinsk behandling af høj kvalitet ved at vejlede borgere, der modtager hjemmepleje, så de altid tager den rigtige medicin i den ordinerede dosis på det rigtige tidspunkt. Tjenesten er baseret på elektronisk uddeling af medicinposer fra apotek og aflæser tidspunktet for uddeling af medicinen på medicinposens tekstfelt, samt sikrer at det kun er borgerens egen medicin der kan udgives. Dispenseren flytter medicin, der ikke er blevet taget som foreskrevet, til en aflåst beholder, som kun kan åbnes af plejepersonalet. Dette udløser også en alarm til plejepersonalet. Evondos overvåger samtlige medicinrobotter 24 timer i døgnet, og kan fjernstyre robotterne for at undgå unødvendige alarmer til hjemmetjenesten. Evondos har i drift over 5.000 robotter i det nordiske marked, og er med det den mest udbredte og sikre medicineringsløsning i Norden.

Kontakt: Sven Sejlom, Country Manager, +45 9111 9260, [email protected]


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024