Velfærdens Innovationsdag 2020

Danmarks største konference om velfærdsinnovation

Om VI2020 | Årets tema | Program | Jocelyne Bourgon | Faglige spor | Udstilling | Løsningsgalleri | Kontakt

Kom med, når Mandag Morgen og Altinget den 27. februar 2020 slår dørene op til Danmarks største og mest ambitiøse konference i velfærdens tegn. En dag, hvor både store og små organisationer og virksomheder mødes på tværs, deler viden og ikke mindst finder og implementerer løsninger sammen.

 

Mød blandt andre:

 

 

Siden Velfærdens Innovationsdag så dagens lys første gang for 10 år siden har vi samlet tusindvis af velfærdsledere, praktikere, forskere og innovatører og sat aktuelle samfundsudfordringer og nye velfærdsløsninger på dagsordenen.

I 2020 gør vi det igen, og sammen med jer dropper vi skåltalerne og tager arbejdshandskerne på! Vi forventer mere end 800 deltagere, som tæller ledere og udviklingsansvarlige fra offentlige, private og frivillige organisationer på tværs af Danmark. Fælles for dem alle er, at de har lyst til at sætte det lange lys på udviklingen af velfærdssamfundet og at de tror på, at løsningerne findes i mødet mellem mennesker.

 

Talere på hovedscenen:

Fra venstre mod højre: Social- og indenrigsminister, Astrid Krag (S), Formand i KL, Jacob Bundsgaard, Medlem af Danske Regioners bestyrelse, regionsrådsformand i Region Midtjylland, Anders Kühnau, & Næstformand Fagbevægelsens Hovedorganisation, Majbrit Berlau

 

 

Fra venstre mod højre: Formand Danske Handicaporganisationer, Thorkild Olesen, Rektor for Københavns Professionsskole & formand for Danske Professionshøjskoler, Stefan Hermann, Formand for Frivilligrådet, Mads Roke Clausen & Direktør for Egmont Fonden, Henriette Christiansen

 

 

 

Fra venstre mod højre: Adm. direktør i Netcompany A/S og Bestyrelsesmedlem i Den Sociale Investeringsfond, André Rogaczewski, Kommunaldirektør i Ballerup Kommune og Næstformand for Kommunaldirektørforeningen, Eik Møller & præsident for Public Governance International (PGI) og projektleder for det internationale forskningssamarbejde ”New Synthesis Initiative", Jocelyne Bourgon

 

 

Som deltager får du:

  • Ny viden og inspiration samt værktøjer til videreudvikling af din organisation i velfærdssamfundet.
  • Faglige input til arbejdet med ledelse, digitalisering, velfærdsteknologi, samskabelse, borgerinddragelse, frivillighed, implementering af verdensmålene og nye løsninger – og meget mere.
  • Mulighed for at møde aktører på tværs af sektorer og fagligheder og udvikle et stærkere netværk, dele erfaringer og indgå konkrete samarbejder.
  • Svar på perspektivrige spørgsmål som: Hvor er velfærdssamfundet på vej hen? Hvad rører sig i de forskellige sektorer på tværs af Danmark? Hvad skal der til for, at velfærdssamfundet kan udvikle sig, fremtidssikres og dermed bidrage til at skabe bedre og mere hele samfundsborgere?

 

 

Vores ambition er sammen med jer at give velfærdssamfundet en vitaminindsprøjtning og gøre dig og din organisation i stand til at bidrage bedst muligt til fremtidens velfærd med fokus på den nyeste viden og de nye velfærdsløsninger – samtidig med at vi skaber plads til at debattere de svære dilemmaer og skabe nye partnerskaber og relationer.

Velfærdens Innovationsdag er et værdiskabende, tværsektorielt og kompetenceudviklende mødested, hvor en lang række forskellige aktører kommer med bud på løsninger på fremtidens velfærdsudfordringer, som du kan tage med hjem og afprøve i din organisation.

 
Genbesøg konferencen fra tidligere år
Genbesøg Velfærdens Innovationsdag fra tidligere år via tweets og opslag på Facebook og Twitter under #VI2018 og #VI2017.

Du kan også dykke dybere ned i Velfærdens Innovationsdag 2018 her.

 

Praktisk information
Tid: Torsdag d. 27. februar kl. 08.30-17.00
Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København

Følg seneste nyt og vær med i diskussionen på Twitter, Facebook, LinkedIn og Instagram: #VI2020

 

Find programmet her 

 


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024