Mads Ryder: "Vi driver virksomheden som var det vores egen"

Mandag Morgen har interviewet fem danske topchefer om deres største ledelsesmæssige udfordringer. I løbet af denne uge kan du hver dag se et nyt interview på mm.dk.

Du finder alle portrætter og interview med topledere og CEO’er i Leadership Lounge.

Mandag Morgen har interviewet adm. direktør i Royal Copenhagen Mads Ryder om hans største ledelsesmæssige udfordringer. Mød flere topledere og se nye interview hver dag i denne uge i Leadership Lounge.

Mads Ryder er manden bag Royal Copenhagens bemærkelsesværdige turnaround. I løbet af de sidste tre år har han rationaliseret og effektiviseret den 237 år gamle virksomhed, og han har vendt et minus på 100 millioner kroner til et forventet plus på over 60 millioner kroner i det kommende regnskab for 2012.

Han har kort sagt afværget en krise og bragt Royal Copenhagen på en stabil økonomisk kurs.

Men hvordan vil han vende den pæne økonomi til ny vækst? Og hvordan leder han en virksomhed, som ifølge både eksperter, analytikere og ejerne i kapitalfonden Axcel er på vej til at blive solgt til en udenlandsk køber?

Mandag Morgen har spurgt Mads Ryder, hvor han ser sine største ledelsesmæssige udfordringer.

Se også toplederinterviewene med teaterchef på Det Kongelige Teater Erik Jacobsen, generaldirektør i DR Maria Rørbye Rønn, adm. direktør i Fritz Hansen Jacob Holm og direktør i Muuto Kristian Byrge.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu